Ledigt jobb

Teamledare till medlemsvärvning och försäljning

Är du en inspirerande person, gillar medlemsvärvning och försäljning som stärker ungas hälsa? Vill du göra skillnad på riktigt? Tycker du dessutom om att ta kontakt med nya människor, prata med unga och hänga på festivaler runt om i Sverige. Då är du den vi söker!

Du kommer leda vårt blivande team på enheten medlemsvärvning och service, med uppdrag att rekrytera nya stödmedlemmar, sälja kurser till skolpersonal, ge service till skolenheten och värva unga medlemmar. Du får möjlighet att bygga upp en ny enhet som kommer göra skillnad för många tusen unga. Som teamledare leder du två medlemsvärvare med uppdrag att kontakta skolor och bjuda in dem till utbildningar som stärker skolans hälsoarbete. Som team lyfter ni fram medlemsnyttan till skolans personal och rektorer och visar hur ett hälsofrämjande arbete med hälsorådsmodellen ger effekt på elevernas hälsa. Vi arbetar med stöd av Folkhälsomyndigheten som finansierar utbildningarna till stor del.

Under sommaren utbildar och leder du våra fantastiska medlemsvärvare på olika festivaler (t.ex. Mitt 127 festivalen) där ni träffar unga, pratar hälsa och värvar medlemmar. Festivalerna och evenemangen är i hela Sverige men antagligen är ni mest runt Stockholm. Att värva medlemmar till Reactas lokalföreningar är enkelt, då medlemskapet är gratis och vi är en ideell organisation.

Som teamledare leder och ansvarar du för teamets resultat. Här är du teamets förebild och coachar och stöttar både vuxna medlemsvärvare och unga medlemsvärvare.  Som teamledare arbetar du också aktivt med att informera och lyfta medlemsvärdet till skolpersonal och rektorer, samtidigt som du planerar och coachar ditt teams aktiviteter. Du kommer ansvara för att utveckla ditt team och hålla i teamets möten.

Reacta är en riksorganisation för ungas fysiska och psykiska hälsa med 2600 unga i 70 lokalföreningar och hälsoråd. Vi stödjer ungas initiativ att göra positiva aktiviteter för sin psykiska och fysiska hälsa.

Kvalifikationer
Erfaren medlemsvärvare/säljare eller erfarenhet som teamledare. Det är positivt om du har erfarenhet av att inspirera team på ett positivt sätt i försäljning och medlemsvärvande aktiviteter. För att lyckas i rollen som teamledare krävs att du är målmedveten och ansvarstagande, gillar att kämpa och pusha ditt team till att nå bra resultat. Du har en social och positiv personlighet och gillar kontakt med nya människor.

•         Erfarenhet som telefonförsäljare

•         Erfarenhet som medlemsvärvare/säljare face2face

•         Tycker om att resa och trivs på festivaler

•         Social & positiv och gillar kontakt med nya människor

•         Gillar att ge service och support

 

Vi erbjuder
Engagerade medlemsvärvare, hänga på grymma festivaler, kontakt med nya människor, möjlighet att utveckla ditt ledarskap, 250 kr i friskvård/månad och ett jobb som gör skillnad för ungas hälsa.  

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning till 30 september. Start så snart som möjligt. Stor möjlighet till förlängning och utökning av tjänsten.  Du får en fast månadslön på 21 400 kr (beräknad på heltid) +OB + semesterersättning 12 %. Vi har kollektivavtal genom IDEA och Unionen!


Tjänstgöringsgrad
60 %. Under veckorna 24-29 samt 31-32 kräver arbetet nästan heltid. Kompledigt v. 30. Anställningen är dock 60 % och tid utöver ges tillbaka i form av kompledigt enligt gällande kollektivavtal.  

 

Ansökan
Sista ansökningsdag 9 april. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka CV och personligt brev per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. För frågor mejla David Nilsson eller ring på 070-515 77 57

 

PÅ GÅNG

Ledigt jobb

Teamledare till medlemsvärvning och försäljning

Läs mer...

Fira med oss!

Reacta fyller tio år, fira tillsammans med oss den 7-8 april!

Läs mer...

 

Utbildningar för kommunen

Ungas organisering, kommunikation med unga och nätverksmiddag

Läs mer...

Vi söker två praktikanter

Gör din praktik hos oss - för ungas hälsa

Läs mer...

Bättre hälsa i skolan! 

Välkommen till vårens utbildningsdag med temat ungas livsstil!

Läs mer...

SENASTE NYTT

Konferens! 

Elevhälsans hälsofrämjande arbete

Läs mer...

Nätverksträff 

Tema: Elevhälsokompetens och samtalet i skolan

Läs mer...

Fysisk aktivitet i skolan - Stockholm

Inspiration och verktyg för elevers rörelse, utveckling & hälsa

Läs mer...

Fysisk aktivitet i skolan - Malmö

Inspiration och verktyg för elevers rörelse, utveckling & hälsa

Läs mer...

Ny kurs

Mindfulness & Yoga i skolan

Läs mer...