Flexibelt extrajobb

Utbildningsbokare för ungas hälsa

Är du självgående, relationsskapande, brinner för ungas hälsa och en fena på sälj så är du den vi söker. Vi söker en innesäljare på deltid till våra nya ljusa kontorslokaler, centralt i Jakobsberg. Rollen är ny och därför kommer du arbeta tre månader för att se hur arbetet går, där kontraktet förlängs om allt går bra.

Om tjänsten
Som utbildningsbokare kommer du ringa befintliga kursdeltagare i första hand, för att engagera och sälja in utbildningar i hälsofrämjande arbete i skolan. Med hjälp av kurslistor och enkel CRM kommer du utföra ditt arbete med hjälp av telefon. Sedan tar skolenheten över och du kan vända dig till nya! Efter deltagaren gått konferensen/kursen är det även din uppgift att ringa upp och stämma av effekten av deras kompetenshöjning och leverera resultatet till närmsta chef på skolan. Då rollen är ny kommer du vara med och bygga upp arbetet tillsammans med generalsekreteraren.

Om Reacta
Reacta är en ideell riksorganisation för ungas hälsa som samarbetar med skolor i hela Sverige för att öka elevernas hälsa. Vi inspirerar och engagerar 100-tals skolor varje år att arbeta hälsofrämjande med hjälp av högkvalitativa utbildningar, material och stöd. Våra utbildningar skapas i samarbete med högskolor, universitet och andra ideella organisationer. Vi påverkar flera tusen unga varje dag att göra positiva aktiviteter för sin hälsa. Reacta finansieras genom Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Vi sitter i ljusa nya lokaler högst upp, centralt i Jakobsberg. På kansliet arbetar fyra personer och på distans riksordförande och styrelsen. Tjänsten passar dig som har ett intresse för sälj, relationer och marknadsföring där du arbetar för att unga i Sverige får en bättre hälsa och självkänsla. Arbetsschemat är flexibelt där du kan arbeta 2-3 dagar i veckan dagtid. Primärt måndag, tisdag, torsdag eller fredag.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet som innesäljare B2B

- Intresse för ungas hälsa och skolans arbete

- Social & positiv och gillar kontakt med nya människor

- Goda kunskaper i Officepaketet

- Mycket goda kunskaper i Svenska


Vi söker 
Vi söker dig som har du lätt för att skapa nya relationer och känner starkt för ungas hälsa och skolans arbete. Detta för att på ett så genuint sätt som möjligt kunna möta behoven i skolan och engagera skolpersonal till kompetensutveckling för att stärka elevernas hälsa. Du är självgående och initiativtagande, då det inte alltid finns någon på plats att fråga om hjälp och driven i den mån att du inte ger upp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Start
Omgående

Omfattning
2-3 dagar i veckan, måndag, tisdag, torsdag eller fredag.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning tre månader. För den som är intresserad går det att kombinera med teamledartjänsten F2F. Se Reactas hemsida. Fast grundlön på 150 kr/h inklusive semesterersättning + provision. Vi har kollektivavtal genom IDEA och Unionen!

Ansökan
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka CV och personligt brev per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För frågor mejla David Nilsson eller ring på 070-515 77 57.

Hemsida: www.reacta.se

 

 

PÅ GÅNG

Psykisk Hälsa i Skolan

Elevhälsans psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser

Läs mer...

Fysisk Aktivitet i Skolan

Inspiration och verktyg för elevers rörelse, utveckling & hälsa 

Läs mer...

Öppen nätverksträff 21 nov!

Tema: Barnrättslagen!

Läs mer...

Elevhälsans hälsofrämjande arbete

Samverkan för elevers lärande, utveckling och hälsa

Läs mer...

SENASTE NYTT

Arbete med unga i migration? 

Utvecklingsarbete - få extra stöd

Läs mer...

Ledigt jobb: Säljare med känsla för kompetensstöd

Vill du ge skolan stöd att finna rätt utbildning - för ungas hälsa?

Läs mer...

Effekterna av samordnat hälsofrämjande arbete

Att samordna det hälsofrämjande arbetet har många positiva effekter.

Läs mer...

Nominera till riksstyrelsen!

I vår är det dags att välja riksstyrelse.

Läs mer...

Reacta får statsbidrag 

Reacta får 650 000 kr i statsbidrag från Folkhälsomyndigheten. 

Läs mer...