Ledigt jobb: Säljare med känsla för kompetensstöd

Vill du ge skolan stöd att finna rätt utbildning - för ungas hälsa?

Är du självgående, relationsskapande och vill arbeta med sälj i en lugn arbetsmiljö där fokus är ungas hälsa. Då kan du vara vår nya kompetensstödjare! Vi söker dig som är säljare i grunden och som är redo för ett annorlunda säljjobb. Ditt fokus kommer att vara att guida skolan och elevhälsan till rätt kompetenshöjande utbildningar, för det ideella syfte att påverka ungas hälsa positivt.

Om tjänsten
Du kommer börja med att ringa prenumeranterna av vårt mycket uppskattade nyhetsbrev och föra ett professionellt samtal med skolsköterskor, kuratorer, specialpedagoger, rektorer och lärare kring hälsofrämjande arbete i skolan. I samtal och möten med skolan identifierar, bokar och utvärderar du de kompetenshöjande insatserna för elevhälsans personal. Som kompetensstödjare deltar du också i Reactas utbildningar och andra organisationers kompetenshöjande insatser så att du alltid ligger i framkant och kan guida elevhälsan till rätt utbildningar.

Kvalifikationer
- Erfarenhet som säljare
- Intresse för ungas hälsa och skolans arbete
- Social & positiv och gillar kontakt med nya människor
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Mycket goda kunskaper i svenska

Vi söker 
Vi söker dig som har lätt för att skapa nya relationer som blir långsiktiga och hållbara för att nå vårt ideella syfte.  Du är självgående, initiativtagande och driver på ditt eget arbete utifrån uppsatta mål. Som person trivs du en lugn arbetsmiljö och kan kombinera Reactas ideella syfte med ett affärstänk.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en lugn arbetsmiljö där vi värnar om personalens hälsa genom 500 kr i friskvårdsbidrag per månad, möjlighet att träna på lunchen på Friskis och Svettis som ligger i samma hus eller rör dig samtidigt som du arbetar vid våra höj och sänkbara skrivbord med specialanpassade gå-band och motionscykel. Hos oss kan du kombinera fritid och arbete framgångsrikt med våra flexibla arbetstider, full lön vid sjukdom och med stor möjlighet att påverkar arbetstider. I tjänsten får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara med och utveckla tjänsten mot Reactas uppsatta mål. Vi sitter i ljusa nya lokaler högst upp, centralt i Jakobsberg. På kansliet arbetar fem personer och på distans riksordförande och styrelsen.

Om Reacta
Reacta är en ideell riksorganisation för ungas hälsa som samarbetar med skolor i hela Sverige för att öka elevers hälsa. Vi inspirerar och engagerar 100-tals skolor varje år att arbeta hälsofrämjande med hjälp av högkvalitativa utbildningar, material och stöd. Våra utbildningar skapas i samarbete med högskolor, universitet och andra ideella organisationer. Genom vår verksamhet gör vi det möjligt för flera tusen unga att göra hälsofrämjande aktiviteter för att må bra. Reacta finansieras genom Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Start
Omgående

Omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Anställningen startar med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal genom IDEA och Unionen!

Ansökan
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag 20 oktober. Skicka CV och personligt brev per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För frågor mejla David Nilsson eller ring på 070-515 77 57.

Hemsida: www.reacta.se

 

 

PÅ GÅNG

Psykisk Hälsa i Skolan

Elevhälsans psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser

Läs mer...

Fysisk Aktivitet i Skolan

Inspiration och verktyg för elevers rörelse, utveckling & hälsa 

Läs mer...

Öppen nätverksträff 21 nov!

Tema: Barnrättslagen!

Läs mer...

Elevhälsans hälsofrämjande arbete

Samverkan för elevers lärande, utveckling och hälsa

Läs mer...

SENASTE NYTT

Arbete med unga i migration? 

Utvecklingsarbete - få extra stöd

Läs mer...

Ledigt jobb: Säljare med känsla för kompetensstöd

Vill du ge skolan stöd att finna rätt utbildning - för ungas hälsa?

Läs mer...

Effekterna av samordnat hälsofrämjande arbete

Att samordna det hälsofrämjande arbetet har många positiva effekter.

Läs mer...

Nominera till riksstyrelsen!

I vår är det dags att välja riksstyrelse.

Läs mer...

Reacta får statsbidrag 

Reacta får 650 000 kr i statsbidrag från Folkhälsomyndigheten. 

Läs mer...